Вишгородський танцювальний
 колектив "Клерико"

Головна | Мій профіль | Вихід


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Березень » 3 » Магія танцю 2012
19:35
Магія танцю 2012

(Фото - Андрій Максімов, газета "Вишгород")

Колекція творчих нагород Вишгородського танцювального колективу «Клерико» знову поповнилась. На цей раз вихованці Ольги Сергіївни та Аліни Вікторівни підкорили магією танцю .


04.03.12 колектив «Клерико» взяв учать у грандіозному Міжнародному хореографічному конкурсі «Магія танцю», який проходив у місті Києві. Рівень цього фестивалю на стільки високий, що дивлячись на будь-яку танцювальну композицію, яка боролася за першенство, можна було сказати: «Так, це дійсно надзвичайно! заслуговує на перемогу!». Але вишгородчанам теж було чим дивувати публіку. Концерт -  холл «Алегро» , в якому проводився цей фестиваль, наповнювався бурхливими оплесками після кожного виходу на сцену колективу «Клерико». Глядачі не приховували свого здивування та захвату від неповторних, гарно відпрацьованих конкурсних номерів Нашого колективу, а їх, до речі, було не мало. Танцювальні композиції на будь який смак – від ніжних ліричних до запальних та драйвових, народних – у виконанні юнаків та дівчат: танцпол буквально вибухнув молодими талантами.
Досвідчене жюрі, а у його складі визнані танцювальні профі - Вероніка Барміна, Раду Поклітару, Тіана, Христина Шишкарьова, Максим Антонічев, Шакіла, Христина Кропивницька та Микита Стаценко, об'єктивно оцінювало все: від техніки до костюмів і темпераменту танцювальних колективів. Але не зважаючи на строге журі та велику конкуренцію Вишгородський танцювальний колектив повернувся з фестивалю переможцями. Два других і одне перше місце на конкурсі такого рівня це великий успіх, але це ще не все! «Клерико» отримав ще й дві індивідуальні нагороди: кубок за найкращі костюми (костюми створює Людмила Чура) та кубок за самого активного учасника. «Ми виклалися на всі сто відсотків. І наші старання не залишились марними – привезли додому нагороди», – діляться враженнями хореографи Ольга Пінчук та Аліна Кульбаба.
Весела і дружня компанія у складі 70 танцівників у чергове продемонструвала свій талант і високий рівень підготовки. Впевненості  додала  і  шалена  підтримка  батьків  та  увага  Вишгородського  міського  голови Решетняка В.О,який завжди підтримує нас.

Вже через місяць «Клерико» братиме участь у фестивалі Art-Весна, до якого старанно готується. Отже, чекаємо на нові нагороди та творчі здобутки Наших юних зірок.


Переглядів: 1285 | Додав: Makss | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 2
2 Маша))  
0
Ээээ...ура;)

1 Makss  
0
hands hands hands

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz