Вишгородський танцювальний
 колектив "Клерико"

Головна | Мій профіль | Вихід


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Листопад » 19 » 10 років "КЛЕРИКО"
22:25
10 років "КЛЕРИКО"

19 листопада 2011 р. зала центру творчості  була заповнена вщент. Більше 450 чоловік прийшло на феєричний, досі небачений у місті  ювілейний гала-концерт «Клерико». Аншлаг був заслуженим, бо юні таланти подарували своїм шанувальникам стільки емоцій, стільки сплесків адреналіну, що по закінченню дійства ще довго лунав шквал овацій.
Варто зазначити, що тієї суботи юні танцюристи вже втретє проводили сольний концерт. Але за масштабністю та оригінальною режисурою  ювілейний виступ «Клерико» перевершив усі попередні.
Танцювальне дійство не було б таким видовищним, якби не потужна підтримка міського голови Віктора Решетняка. Того вечора дансинг-шоу подарувало 14 різножанрових і неповторних номерів. Глядачі раз-по-разу поринали то в шалений ритм Кан-Кану з Мулен-Руж, то в джазові ілюзії, жартівливо-фольклорні, модернові, естрадно-спортивні танки, мікси дитячих романтичних композицій. Серед них – два сольні номери – у виконанні хореографа-балетмейстера Аліни Кульбаби та учасниці першого зоряного складу «Клерико» Людмили Меланіч. До речі, у своїх постановках Аліна враховує характер і вподобання різних вікових груп танцювального колективу — тому її люблять і поважають і старші, і молодші.
Кілька цифр святкової статистики: у гала-концерті «Клерико» взяло участь 120 дійових осіб! Семеро красунь-ведучих – учасниць першого складу, невимушено керували дійством до фінальної сцени.
Без перебільшення можна сказати, що такого танцювального драйву, натиску ритмів, запалу, доброї енергетики вишгородці  ще не бачили. Навіть далеких від хореографії глядачів вразила палітра артистичних костюмів.
А їх було 18 різновидів! Від фешенебельних бальних до чудернацьких казкових. То ж недарма зал бурхливими аплодисментами привітав автора задумів самобутнього художника по костюмах Людмилу Чуру.
Радість залу поділив і керівний склад міської ради. Зокрема, міський голова Віктор Решетняк від душі поздоровив колектив з ювілеєм. Маленькі танцюристи – це наші маленькі посли доброї волі. Вони прославляють Вишгород в усіх куточках України. Честь і хвала їм.
У цей ювілейний вечір я хочу щиро подякувати талановитому керівнику ансамблю Ользі  Пінчук за самовіддану працю і турботу про наших дітей. Велике спасибі батькам за підтримку юних талантів. А ми зі свого боку разом із районною владою докладемо всіх зусиль, щоб у вас були всі умови для репетицій, щоб діти мали змогу їздити і виступати не лише на сценах України, а й у кращих концертних залах країн Євросоюзу.
Творчих успіхів вам, юні друзі!»
Розповідь про свято була б далеко не повною, якби ми не згадали про незмінного керівника колективу, талановитого педагога, самобутнього режисера та прекрасного хореографа Ольгу Сергіївну Пінчук. Всі досягнення «Клерико» на всеукраїнських та міжнародних конкурсах треба завдячувати саме цій енергійній жінці.
Своє професійне кредо Ольга Пінчук бачить в наступних словах: «Кожна людина мріє про цікаве і насичене життя, особливо цього прагнуть діти. Тому не дивно, що в нас займається мистецтвом танцю 150 дітей різних вікових  категорій.


Переглядів: 719 | Додав: Makss | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz